Nyheter

Nyheter

 

Vårterminen börjar v 2. Varmt välkomna till en härlig tränings termin!/Annelie

_________________________________

 

Vill du träna hoppning under våren? Annelie har möjligheten att erbjuda några till plats på vårens regelbundna träningar på onsdagar och torsdagar. Vill du ha en av de platserna så kontaktar du Annelie på 0708-210957 (sms går bra). Varmt välkommen till en inspirerande och lärorik vår!

_________________________________

 

Är din häst konvalecent? Vi kan hjälpa dig med omvårdnaden. Hos oss kan din häst dagligen rehab tränas genom att tex gå i skrittmanskin eller på skrittband och få värmande solarie. Kontakta Annelie 0708-210 957 för vidare information.

_________________________________

 

Passa på att få din häst riden under din semester medans du njuter av sol, bad eller kanske utförsåkningi fjällen! Vi har möjlighet att ta emot häst/ponny för träning under din ledighet. Vi skräddarsyr en plan för varje hästs behov och ägares önskemål. Varmt välkomna att kontakta Annelie 0708-210957.

_________________________________

 

Vi har nu möjlighet att ta emot häst tillridning, försäljning samt tävling.

Vi skräddarsyr en plan för varje hästs behov och ägares önskemål. Varmt välkomna att kontakta Annelie 0708-210957.

_________________________________

 

Stall Tollstad samarbetar med veterinär John Österdahl vilket innebär att han regelbundet kommer till anläggningen för att ta emot hästar och ponnyer. För tidsbokning kontakta Annelie 0708-210957.

Copyright © All Rights Reserved