Anläggningen

Anläggningen

Anläggningen består av väldisponerade stallar med plats för upp till 35 hästar, ridhus 22x60 m med fibersand, utomhusbana 50x65 m, 6-hästars skrittmaskin, skrittband, solarium, träningsslinga i skogen samt härlig ridterräng i omgivningarna.


Vi erbjuder inackordering med olika nivåer av service efter kundens önskemål. Det är tex även möjligt att köpa till tjänster som motionering av häst, hjälp vid hovslagare etc.Vi som driver

Stall Tollstad:

Annelie Holgersson:

Började en gång i tiden sin karriär som instruktör på Mjölby ridskola och har sedan dess radat upp framgångar som hopptränare. Annelie var under flera år lagledare för elitlag i hoppning  med stora framgångar på Strömsholm. Hon har många mycket framgångsrika ekipage i träning. Annelie har ett flertal elever som siktar högt inom hoppningen. Annelie är dessutom grenledare i hoppning för Östergötlands Län.


Carolin Holgersson:

Tävlade dressyr på ponny och tillhörde då den främsta eliten i Sverige. På ridhäst har hon utbildat och tävlat ett flertal hästar till medelsvår dressyr och svår hoppning, tävlar idag aktivt inom hoppning upp till 150cm. Carolin är den som i största utsträckningen står för utbildandet av häst på Stall Tollstad men håller även lektioner i både dressyr och hoppning när utrymme i kalendern finns.
Copyright © All Rights Reserved