Anläggningen

Vi som driver

Stall Tollstad:

Annelie Holgersson:

Började en gång i tiden sin karriär som instruktör på Mjölby ridskola och har sedan dess radat upp framgångar som hopptränare. Annelie var under flera år lagledare för elitlag i hoppning  med stora framgångar på Strömsholm. Hon har många mycket framgångsrika ekipage i träning. Annelie har ett flertal elever som siktar högt inom hoppningen. Annelie är dessutom grenledare i hoppning för Östergötlands Län.


Carolin Holgersson:

Tävlade dressyr på ponny och tillhörde då den främsta eliten i Sverige. På ridhäst har hon utbildat och tävlat ett flertal hästar till medelsvår dressyr och svår hoppning, tävlar idag aktivt inom hoppning upp till 150cm. Carolin är den som i största utsträckningen står för utbildandet av häst på Stall Tollstad men håller även lektioner i både dressyr och hoppning när utrymme i kalendern finns.
Anläggningen

Anläggningen består av väldisponerade stallar med plats för upp till 35 hästar, ridhus 22x60 m med fibersand, utomhusbana 50x65 m, 6-hästars skrittmaskin, skrittband, solarium, träningsslinga i skogen samt härlig ridterräng i omgivningarna.


Vi erbjuder inackordering med olika nivåer av service efter kundens önskemål. Det är tex även möjligt att köpa till tjänster som motionering av häst, hjälp vid hovslagare etc.